Arama motorlarında son günlerde en çok arananlar arasında İbrahim Keloğlan Davası Ne Oldu? İbrahim Keloğlan Davası Nedir? İbrahim Keloğlan Kimdir? aramaları yer alıyor. Detaylar içeriğimizde...

İbrahim Keloğlan Davası Nedir?

Sürücüler Dikkat: 15 lira ödemeyene 13 bin lira ceza! Sürücüler Dikkat: 15 lira ödemeyene 13 bin lira ceza!

Eros'un trajik ölümü sonrası, İbrahim Keloğlan'a yönelik cezai işlem uygulanıp uygulanmayacağı büyük merak konusu oldu. İstanbul'da gerçekleşen vahşet, Keloğlan'ın ceza alıp almayacağını merkeze alan tartışmaları beraberinde getirdi. Kendi ifadelerine göre, olayın şokunu ve sosyal izolasyonu yaşayan Keloğlan, iyi hali gözetilerek adli kontrolle serbest bırakıldı.

İbrahim Keloğlan Davası Ne Oldu?

Küçükçekmece'deki mahkemede yoğun ilgi gören dava, kamuoyunun adalet beklentisi ile birleşti. İbrahim Keloğlan, yaptığı açıklamada derin pişmanlıklarını dile getirerek, hayvanlara yönelik pozitif davranışlar sergileyeceğini belirtti. Psikolojik desteğe başvuracağını söyleyen Keloğlan, yaşananların ardından 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Keloğlan ifadesinde, “Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldik. Ben çok pişman oldum. Dağlara gidip kedilere köpeklere mama dağıtıyorum. Psikolojik destek almaya başlayacağım. Olay anından önce cinnet geçirmiştim, eşimle sorunlarımız vardı. O yüzden olayı gerçekleştirdim. Ailem, eşim, ben hedef alınıyoruz, korkuyoruz. Çok pişmanım. Hakkımda söylenen iftiralara da katılmıyorum. Benim görüntülerimi yayanlar halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiler. Ben öyle bir insan değilim” dedi.

Ibrahim Keloglan Davasi Ne Oldu Ibrahim Keloglan Davasi Nedir Ibrahim Keloglan Kimdir1

İbrahim Keloğlan Kimdir?

2024 yılbaşı gecesi, İbrahim Keloğlan'ın Eros isimli kediye yönelik eylemi, kamuoyunun sert tepkisini çekti. İlk yargılamada alınan 1 yıl 3 ay hapis cezası, üst mahkeme tarafından bozuldu ve yeniden yargılama süreci başlatıldı. Hayvanseverlerin yoğun ilgi gösterdiği duruşma, Keloğlan'a yönelik adalet çağrılarını güçlendirdi. İbrahim Keloğlan, son duruşmada alınan kararla, iyi halden indirim alarak serbest bırakıldı.

Kaynak: R. Rüzgar Yel