Son günlerde televizyon ekranlarında ve sosyal ağlarda dillerden düşmeyen Hazar Ergüçlü Nerede Büyüdü ve Hazar Ergüçlü ile ilgili merak edilen haberleri sizler için araştırdığımız haberimiz detaylarla sizlerle…

Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı? Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı?

Hazar Erguclu Hangi Universitede Okudu1
Hazar Ergüçlü Nerede Büyüdü?
Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1993 tarihin Kıbrıs’ın başkenti Lefkoşa’da dünyaya geldiği ve Kıbrıs’ta büyüdüğü Kıbrıs Türkü olarak bilinen ve günümüzün en başarılı oyuncularından biri olarak bilinmektedir. Türk halkı tarafından ekranlarda görmek istenen ve her zaman başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Türk televizyonlarının başarılı oyuncularından biridir. ilk filmi Gölgeler ve suretler adlı sinema filmiyle oyunculuğa adımını atan güzel oyuncu ardından 2011 yılında Türk yapımı dizisi Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un başrolünü paylaştığı Kuzey, Günay dizisiyle ekranlara adımını atan ve her oynadığı dizi de adından söz ettirdi.

Hazar Erguclu Hangi Universitede Okudu2

Daha sonra Medcezir, Analar ve Anneler, Yüksek Sosyete, gibi bir çok dizide oynayan ve başarılı kariyer hayatını her geçen gün büyüten güzel oyuncu bu başarıyı dijital platformlarda da elinden bırakmadı. Şimdiler de ise Yılmaz Erdoğan’ın yazıp ve oynadığı İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren oyuncu bir kez daha çok başarılı bir oyuncu olduğunu tüm insanlara gösterdi. Oyunculuk adımlarını her zaman başarı elde ettiği görülen oyuncu magazin dünyasında da çok konuşulan isimlerden biri olarak bilinmekte. Özel hayatını çok fazla gündemde tutmayan fakat bir dönem kendinden yaşça büyük Onur Ünlü ile birlikteliği çok konuşulmuş ilişkisi sessiz sakin şekilde yaşayıp bitiren güzel oyuncu şimdiler de ise adı Dj Artz olarak bilinen bir Dj ile birlikte olduğu biliniyor. Her zaman kariyer başarısıyla ön planda olan güzel oyuncu Türkiye’nin başarılı isimleri arasında yer almayı başarmış gibi duruyor.

Kaynak: HATİCE KARACA