İş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da son dönem popüler isimlerinden olan Hakan Sabancı, Ayrıca giyim tarzıyla da dikkat çeken iş insanı, ünlü isimlerle yaşamış olduğu ilişkilerle kendinden sıklıkla söz ettiriyor. Sosyal medya ve arama motorları tarafından sıklıkla aranan isimler arasında yer alıyor. Hakan Sabancı Hangi Bölüm Mezunu aranan sorular arasında. Peki Hakan Sabancı Hangi Ünlülerle Sevgili Oldu sorusunun detayları haberinin detayları haberimizde…

Hakan Sabanci Hangi Unlulerle Sevgili Oldu (3)

4 Şubat 1991'de İstanbul'da doğan Hakan Sabancı, aslen Kayseri Talaslıdır. Ünlü Sabancı ailesine mensup olan Hakan Sabancı, dedesi Hacı Sabancı ile merhum Sakıp Sabancı'nın kardeşi olan Kerim Sabancı'nın yeğenidir. Beşiktaş taraftarı olan Hakan Sabancı, futbol ve basketbola ilgi duymaktadır. 1.75 metre boyunda ve 63 kilo olan Hakan Sabancı, kova burcudur. Futbolla ve basketbolla yakından ilgilenmektedir. Annesi Arzu Sabancı ve babası Ömer Sabancı'nın üç çocuğundan biri olan Hakan Sabancı, Türkiye'de ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra ABD'de Tufts Üniversitesi’nde ekonomi üzerine üniversite eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra iş hayatına atıldı.

Melek Mosso Nasıl Ünlendi? Melek Mosso Kimdir? Melek Mosso Nasıl Ünlendi? Melek Mosso Kimdir?

Hakan Sabanci Hangi Unlulerle Sevgili Oldu (2)

Hakan Sabancı Hangi Ünlülerle Sevgili Oldu?

Geçmişte; Model Dila Pekdemir, manken Lara Surol, Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, şarkıcı Hadise, Murat Boz'un eski eşi Eliz Sakuçoğlu, manken Didem Soydan, model Cansu Melis Karakuş, model Asia Valente, oyuncu Serenay Aktaş, model Irmak Atuk ile romantik ilişkiler yaşadı. Aslıhan Karalar ile evlilik yolunda ciddi adımlar atmış olmalarına rağmen çift, nikah masasına oturmadan önce ayrıldı. Son zamanlarda oyuncu Merve Boluğur ile birlikte olduğu magazin kulislerinde konuşuldu. Hakan Sabancı ile bir dönem ilişki yaşadığını iddia eden model ve oyuncu Aygün Aydın, Hakan Sabancı'ya karşı sözleri nedeniyle toplam 20 günlük hapis cezasına çarptırıldı.

Hakan Sabanci Hangi Unlulerle Sevgili Oldu (1)

Türkiye'nin ünlü oyuncusu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, ilişkilerini sürdürüyor ve magazin dünyasının en popüler çiftleri arasında yer almaya devam ediyorlar.

Kaynak: R. Rüzgar Yel