Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı? Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı?

İş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da son dönem popüler isimlerinden olan Hakan Sabancı, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle tanınıyor. Ayrıca giyim tarzıyla da dikkat çeken iş insanı, ünlü isimlerle yaşamış olduğu ilişkilerle kendinden sıklıkla söz ettiriyor. Sosyal medya ve arama motorları tarafından sıklıkla aranan isimler arasında yer alıyor. Hakan Sabancı Hangi Bölüm Mezunu aranan sorular arasında. Peki Hakan Sabancı Hangi Bölüm Mezunu haberinin detayları haberimizde…

Hakan Sabanci Hangi Bolum Mezunu (6)

4 Şubat 1991'de İstanbul'da doğan Hakan Sabancı, aslen Kayseri Talaslıdır. Ünlü Sabancı ailesine mensup olan Hakan Sabancı, dedesi Hacı Sabancı ile merhum Sakıp Sabancı'nın kardeşi olan Kerim Sabancı'nın yeğenidir.

Hakan Sabanci Hangi Bolum Mezunu (4)

Beşiktaş taraftarı olan Hakan Sabancı, futbol ve basketbola ilgi duymaktadır. 1.75 metre boyunda ve 63 kilo olan Hakan Sabancı, kova burcudur.

Hakan Sabanci Hangi Bolum Mezunu (1)

Hakan Sabancı Hangi Bölüm Mezunu

Annesi Arzu Sabancı ve babası Ömer Sabancı'nın üç çocuğundan biri olan Hakan Sabancı, Türkiye'de ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra ABD'de Tufts Üniversitesi’nde Ekonomi üzerine üniversite eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra iş hayatına atıldı.

Kaynak: R. Rüzgar Yel