Sosyal medya ve arama motorlarında sıklıkla aratılan Hakan Hatipoğlu Survivor yarışmasıyla birlikte gündemden düşmüyor. Kullanıcılar Hakan Hatipoğlu Ne Mezunu? Hakan Hatipoğlu Kimdir? sorularına cevap bulmaya çalışıyor. Peki Hakan Hatipoğlu Ne Mezunu? Hakan Hatipoğlu Kimdir? sorularının detayları haberimizde…

Aydın Doğan Kimin Çocuğu? Aydın Doğan Kimin Çocuğu?

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Hakan Hatipoğlu'nun doğum tarihi 28 Kasım 1979 ve İstanbul'da doğmuştur. İstanbul'un Burgazada ilçesinde büyümüş ve aslen Çanakkalelidir. Işık Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisans eğitimini de İşletme alanında Marmara Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Reklam ajanslarında çalışmış ve daha sonra kendi reklam ajansını kurmuştur.

Hakan Hatipoglu Ne Mezunu Hakan Hatipoglu Kimdir (4)

Spor kariyerinde de aktif olan Hatipoğlu, Adalarspor'da su topu oynamakta ve Türkiye Milli Takımında yer almaktadır. Ayrıca, 2013 yılında Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Su Topu Milli Takımı'nda yer almıştır. Televizyon dünyasında ise "Var mısın Yok musun?" yarışması ile tanınmıştır ve "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisinde Selim karakterini canlandırmıştır.

2010 yılında Panama'da düzenlenen "Survivor Kızlar - Erkekler" yarışmasına katılmış ve ilgi çekmiştir. Aynı yıl, yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2013 yılında "Bir Milyon Kimin?" adlı bilgi yarışmasında jüri üyesi olarak görev almıştır. 2015 yılında "Survivor All Star" yarışmasına ikinci kez katılmış ve 17 hafta adada kalmıştır. Ancak, Survivor 2018'de finale kalamadan yarışmadan ayrılmıştır. Survivor All Star 2024 yarışmasında mücedeleye devam etmektedir.

Hakan Hatipoglu Ne Mezunu Hakan Hatipoglu Kimdir00

Hakan Hatipoğlu Ne Mezunu?

Işık Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisans eğitimini de İşletme alanında Marmara Üniversitesi'nde tamamlamıştır

Kaynak: R. Rüzgar Yel