Efe Önbilgin ile ilgili merak edilen sorular internette araştırılıyor. Efe Önbilgin kimdir? Efe Önbilgin ne iş yapar ? sorularının cevabı haberimizde...

Efe Önbilgin Kimdir Ne İş Yapar?

Deniz Akkaya'nın 2009 doğumlu kızı Ayşe'nin babası olan Efe Önbilgin, medya sektöründe önemli pozisyonlarda görev almıştır. Önbilgin, CNN Türk'te genel müdür olarak görev yapmış ve daha sonra aynı görevle TNT kanalında çalışmıştır. Efe Önbilgin'in doğum yeri ve tam doğum tarihi hakkında kamuoyunda paylaşılan bilgi mevcut değildir. İş adamı olarak bilinen Efe Önbilgin ile evlenen Akkaya, 2010 senesinde bu evliliğini sona erdirmiştir.

Dilan Polat Tahliye Edildi mi? Dilan Polat Tahliye Edildi mi?

Efe Onbilgin Kimdir Ne Is Yapar1

Deniz Akkaya Kimdir ?

3 Ağustos 1977'de İstanbul'da dünyaya gelen Deniz Akkaya aslen Kayserilidir. İlkokulu Faik Reşit Onat İlkokulu'nda bitirdikten sonra ortaokulu Bilge Kaan Lisesi'nde, liseyi ise Semiha Şakir Lisesi'nde bitirdi. Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanan Akkaya, mankenlik kariyerine 1997'de "Best Model of Turkey Yarışması" birincisi olarak adım attı. Aynı sene organize edilen "Miss Grace of the World" yarışmasında da dördüncü oldu.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL