Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Voleybol Takımı Eda Erdem kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla alakalı da çok merak edilen konulardan birisi oldu. Eda Erdem Kimdir? Eda Erdem Aslen Nereli? sorusu kullanıcılar tarafından arama motorlarında en çok aranan sorulardan birisi. Detaylar haberimizde…

Eda Erdem Aslen Nereli Eda Erdem Kimdir (2)

Eda Erdem Kimdir?

Eda Erdem, 22 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. 1,88 boyunda ve 74 kilodur.  Kariyerinde orta blok pozisyonunda oynayan bu başarılı sporcu, 37 yaşındaki milli voleybolcu kariyerine Beşiktaş JK altyapısında başladı. A takıma yükseldiği 2004 yılından itibaren dört sezon boyunca Beşiktaş'ta oynadı ve son iki sezonda kaptanlık yaptı. 2008'de Fenerbahçe'ye transfer oldu ve o zamandan beri 11 sezon boyunca kulüpte mücadele etmektedir.

Eda Erdem Aslen Nereli Eda Erdem Kimdir (3)

Türkiye A Milli Takımı'nda da 2005 yılından bu yana forma giyen Eda Erdem, 300'den fazla milli maça çıkmıştır ve hem milli takımında hem de Fenerbahçe Spor Kulübü'nde kaptanlık görevini üstlenmektedir.

Marmaris En Güzel Deniz Nerede? Marmaris En Güzel Deniz Nerede?

Eda Erdem Aslen Nereli Eda Erdem Kimdir8

Eda Erdem Aslen Nereli?

Eda Erdem, 22 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Voleybol kariyeriyle kendinden sıklıkla söz ettiren Eda Erdem’in Aslen de İstanbullu olduğu bilinmektedir.

Kaynak: R. Rüzgar Yel