Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Voleybol Takımı Eda Erdem kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla alakalı da çok merak edilen konulardan birisi oldu. Eda Erdem Eşinden Ayrıldı mı? sorusu kullanıcılar tarafından arama motorlarında en çok aranan sorulardan birisi. Detaylar haberimizde…

Eda Erdem Esinden Ayrildi Mi1

Voleybol sporcusu, kaptan Eda Erdem Dündar, 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Kariyerinde orta blok pozisyonunda oynayan bu başarılı sporcu, 1,88 boyunda ve 74 kilodur. 37 yaşındaki milli voleybolcu, kariyerinde birçok maç ve başarıya imza atmıştır. Filenin Sultanı olarak bilinen Eda Erdem Dündar'ın spor kariyerinin yanı sıra özel hayatı da zaman zaman ilgi çekmektedir.

Eda Erdem Esinden Ayrildi Mi3

Eda Erdem Eşinden Ayrıldı mı?

Eda Erdem Esinden Ayrildi Mi2

2011 yılında Erdem Dündar ile evlenen Eda Erdem, soyadında hem kızlık soyadını hem de eşinin adını taşımaktadır. Özel hayatı hakkında merak uyandıran Eda Erdem, henüz çocuk sahibi olmayan mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Türk voleybolunun önde gelen isimlerinden biri olan Eda Erdem, eşi Erdem Dündar'ın kameralardan uzak durduğu bilinmektedir.

Dilan Polat Tahliye Edildi mi? Dilan Polat Tahliye Edildi mi?

Kaynak: R. Rüzgar Yel