Dilan Polat Olayı Nasıl Başladı? Dilan Polat Neden Cezaevinde? Dilan Polat Ne İle Suçlanıyor? Dilan Polat Neler Yaşıyor? Dilan Polat Aile Üyeleri Neredeler?  İşte detaylar…

Dilan Polat Olayi Nasil Basladi3

Dilan Polat Olayı Nasıl Başladı?

Dilan Polat 2017 yılında başladığı ilk güzellik merkezi olan Ataşehir’de güzel işler yürütürken bir ünlü fenomenin doğum çekimine gittikten sonra arkadaşları aracılığıyla sosyal medya da bir anda ün kazanan fenomen daha sonrası sosyal medya da da takipçi kazanarak belli bir isme sahip oluyor.

Dilan Polat Olayi Nasil Basladi1

Dilan Polat Olayı Nasıl Başladı?

Sensodyn İsrail Malı Mı? Sensodyn İsrail Malı Mı?

Dilan Polat 2019’dan sonra başarılarını ard arda eklerken eşi Engin Polat’ın her seferinde yaptığı büyük jestlerle de sosyal medya da sık takip edilen fenomen olurken bir anda düzen bozuluyor ve bu düzeni de katıldığı bir magazin programında kahvesine altın tozu atarak bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Ardından sosyal mecralarda Dilan Polat adına yapılan paylaşımlar sonrası “Kara Para” aklama iddialarıyla en çok aranan isim oluyor.

Dilan Polat Olayi Nasil Basladi2

Dilan Polat Ne İle Suçlanıyor?

Dilan Polat gündemi sarsan iddialar karşısında rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldıktan sonra evinde arama yapılıyor. Yapılan aralamalar sonucu herhangi bi bulguya ulaşılamadığı fakat Masak tarafından incelemeye alındığı bilgisine ulaşılıyor. Aile üyeleri ile birlikte sorguya çekilen Polat ailesi Masak raporu ve Vergi Kaçırma suçlamalarından incelemeye alınıyorlar. İnceleme bitene kadar cezaevi süreci başlayan Polat ailesinin ilgili oldukları konuyla alakalı Gizlilik Kararı alındığı söyleniyor. Yaklaşık 7 aydır cezaevinde olan Dilan Polat eşi Engin Polat, kardeşleri Can Polat, Sıla Polat, kayınbiraderi Alper Polat, kayınbabası Sezgin Polat ve diğer üyeleriyle birlikte bu zorlu sürecin nasıl sonuçlanacağı merak konusu olurken Dilan Polat’ın çocukları Nilda ve Milan Efe’nin bu konuda çok yara aldığı babaanneleri Şükran Polat’ın ise torunlarını biran bile gözünden ayırmadığı söylentiler arasında. Bu konuyla ilgili en çok yarayı çocuklarının aldığı ve bu konunun biran önce çözüm bulmasını isteyen Polat ailesi üyeleri konunun biran önce çözüm bulmasını istiyorlar.

Kaynak: Hatice Karaca