Sezen Aksu İlk Eşi Kim? Sezen Aksu İlk Eşi Kim?

Dilan Polat Nerede Oturuyor? Dilan Polat Kimdir?  Dilan Polat Evi Nerede? sorularının cevabı birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Dilan Polat Nerede Oturuyor?

Dilan Polat'ın hayatı büyük değişimler geçirdi. Kocaeli'de yaşayan Dilan, İstanbul'da zaman geçirdi. Lise yıllarından itibaren Engin Polat ile birlikte olan Dilan, sosyal medyada popüler hale geldi. Evlenerek Engin Polat'ın ailesinin evine yerleşti ve yaşam tarzı değişti. Geçmişte aynı mahallede komşu olanlar, zamanla Polat çiftini tanıyamayacak hale geldi. Gecekondu yaşamından villaya uzanan Polat çiftinin hikayesi, son olarak Çekmeköy'deki bir villada devam ediyodu. Polat ailesi, güzellik şirketleri açarak bir yükseliş yaşadı. Şu anda birçok farklı adreste gayrimenkulleri bulunan Polat ailesi, yaşamlarını Çekmeköy'deki villada sürdürmekteydi.

Dilan Polat (1)

Dilan Polat Evi Nerede?

Dilan Polat'ın evi Çekmeköy'dedir.

Dilan Polat Kimdir?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 doğumlu ve İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İki kardeşi bulunan Polat, annesini genç yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyümüştür. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı yaparak adım atan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğraflarını çekmiştir. 2017 yılında ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açmıştır. Dilan Polat adı altında açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin çeşitli illerinde şubeleri bulunmaktaydı.