Son dönemlerde adından sıkça bahsedilen Defne Samyeli’nin kızları, hem güzellikleriyle hem de sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminde fazlasıyla göz önünde bulunmaktadırlar. Zaman zaman anneleriyle katıldıkları davetlerde boy gösteren Deren ve Derin Talu kardeşler ikiz mi ? Deren Talu ve Derin Talu ikiz mi? soruları gündemde yer almıştı.

Derin Talu Kimdir

Derin Talu kimdir?

Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu?

Derin Talu, ünlü sanatçı Defne Samyeli ve Eren Talu’nun küçük kızlarıdır. 3 Eylül 2003 doğumlu olan Derin Talu güzelliği ile dikkat çekmektedir. Talu 20 yaşındadır.

Deren Talu Kimdir

Deren Talu Kimdir ?

Moda dünyasının genç ve parlak isimlerinden biri olan Deren Talu, Kasım 1996’da dünyaya gözlerini açtı. Mankenlik, sunuculuk ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ile Mimar Eren Talu'nun kızı olan Deren Talu, modaya olan tutkusuyla dikkat çekiyor.

Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Deren Talu, aynı zamanda Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisi olarak bilinmektedir. Deren Talu, lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlamıştır ve üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı.

Moda dünyasına adımını atan Deren Talu, mankenlik kariyerine Atıl Kutoğlu'nun defilesinde ilk adımını attı. Tutkulu ve kararlı duruşuyla dikkat çeken Talu, moda dünyasında başarılı bir kariyere doğru hızla ilerliyor.

 Derin Ve Deren Talu Ikiz Mi

Deren ve Derin Talu İkiz mi ?

Deren Talu Kasım 1996’da doğumludur, Derin Talu ise 3 Eylül 2003 doğumludur. Deren ve Derin Talu arasında 7 yaş fark bulunmaktadır. Deren Talu ve Derin Talu kardeştir.

Kaynak: Hatice Karaca