Ünlü Türk sinema oyuncusu Cüneyt Arkın tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz sene hayata gözlerini yumdu. Gerçek adı Fahrettin Cüreklibakır olan usta ismin ölüm haberinin ardından Güler Mocan'ın hayatı gündeme geldi.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Doktor Güler Mocan  kimdir, kaç yaşında? Güler Mocan nereli, kaç çocuğu var ve kızı Filiz Canlı  Cüreklibakır kimdir, kaç yaşında ve evli mi?

Güler Mocan'ın kızı Filiz'i yıllardır görmeyen Cüneyt Arkın sonraki eşinden olan çocuklarına destek vermiş fakat Mocan'ın kızını uzun yıllar boyunca aramamıştı.

Güler Mocan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi  Güler Mocan'ın mesleği... - Haber 7 BİYOGRAFİ

İşte Güler Mocan'ın hayatı...

Denizli'de 1940 yılında dünyaya gelen Güler Mocan 1975 yılında Erenköy Kız Lisesi'nde lise eğitimini tamamlayarak İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlayan Mocan Psikiyatri bölümüne odaklanan Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan Özel bir hastanede Ruh ve Sinir Hastalıkları uzmanlığı yapmaktadır.

Güler Mocan Kimdir? Cüneyt Arkın'ın İlk Eşi Güler Mocan Nereli, Kaç  Yaşında, Mesleği Nedir?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden sınıf arkadaşı olan Cüneyt Arkın ile evlenen Güler Mocan'ın Cüneyt Arkın'dan bir kız çocuğu olmuştur ve 4 yıllık evlilikten sonra 1968 yılında boşanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi