14 Mayıs seçimlerine son bir gün kala saha çalışmalarına devam eden Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Fatma Coştu: “Bizim sevgimiz de mücadelemiz de halkımız içindir. Pazar günü sandıkta ülkemizin istikrarına, gençlerimizin geleceğine, kardeşliğimizin ve birliğimizin devamına oy kullanacağız.” dedi.

Bu süreçte kimseyle kavga etmeden canımızı dişimize takarak, sevdalısı olduğumuz şehrimiz ve ülkemiz için çalıştık. Şanslıydık ki partimiz proje geliştiren, eser üreten bir zihniyete sahip olduğu için sahada rahattık. Halkımız ülkenin son yirmi yılını iyi değerlendirmiş. Doğrusu bize düşen gönül siyaseti yapmak, gönülleri kazanmaktı. Sokak sokak ev ev dolaştık ve insanlarımızla samimi muhabbetlerimiz oldu.

Önümüzdeki süreçte de Karaman’ı yeni yatırımlarla, yeni bir vizyonla inşa etmeye devam edeceğiz inşallah. Çünkü biz, mensubu ve hizmetkârı olmaktan şeref duyduğumuz bu millet için varız. Hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak 14 Mayıs’la birlikte Türkiye Yüzyılı’nın inşasına başlayacağız. Tabii ki bunu 21 yıldır olduğu gibi yine halkımızın sonsuz desteği ve dualarıyla yapacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız.