Ceyda Düvenci İsmail Hacıoğlu neden ayrıldı? Ceyda Düvenci ve İsmail Hacıoğlu aşkı merak konusu oldu bizde ikilinin yaşamlarını ve neden ayrıldıklarını sizler için araştırdık.

Ceyda Duvenci Ismail Hacioglu Neden Ayrildi (1)

Ceyda Düvenci Kimdir?

Ceyda Düvenci 16 Nisan 1977 yılında Bursa’da dünyaya gelmiş 46 yaşındadır, koç burcudur, 173 cm boyundadır. Türk oyuncu ve sunucudur. Türk oyuncu İsmail Düvenci ve Zümrüt Düvenci’nin kızıdır baba tarafı Selanikli anne tarafı Tekirdağlıdır.  Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Melisa Nur Akgün ve Okan Ali Şakrak isminde iki çocuğu vardır.  Star’ın düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye üçüncüsü olmuştur. Kaan Girgin ile Dikkat Bebek Var dizisinde tanışıp 2000 yılında evlenmişler evlilikleri iki yıl sürmüştür. İkinci evliliğini gazeteci ve iş insanı Engin Akgün ile gerçekleştirmiştir ve Melisa Nur isminde bir kızları dünyaya gelmiştir. Son evliliğini ise Bülent Şakrak ile 2015 yılında yapmış ve 2023 yılında yollarını ayırmışlardır. En çok Binbir Gece ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerinde oynadığı rollerle tanınır.

 Ceyda Duvenci Ismail Hacioglu Neden Ayrildi (2)-1

Ceyda Düvenci Dizi ve Filmleri?

Umutsuz Ev Kadınları

Binbir Gece

Dikkat Bebek Var

Kadınlara Mahsus

Babam ve Ailesi

Maral

Her Şey Çok Güzel Olacak

Bir Varmış Bir Yokmuş

Çiçek Taksi

Çocuk Deyip Geçme

Bizim Evde Ne Oluyor

Prens

Palavra Aşklar

Kasırga İnsanları

Böyle mi Olacaktı

8. Gün

Şen Yuva

Zalim

Dişini Japon Yapıştırıcısıyla Yapıştıran Adam Doktoru Şoku Yaşattı Dişini Japon Yapıştırıcısıyla Yapıştıran Adam Doktoru Şoku Yaşattı

Sil Baştan

Ceyda Duvenci Ismail Hacioglu Neden Ayrildi (2)

İsmail Hacıoğlu Kimdir?

30 Kasım 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş Türk oyuncudur, yay burcudur, 186 cm boyundadır. Eski futbolcu Mehmet Hacıoğlu’nun oğludur, Kardelen Hacıoğlu isminde bir kız kardeşi vardır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde okumaya başlamış ancak eğitimini yarım bırakmıştır.  2010 yılında Vildan Atasever ile evlenmiş, birliktelikleri 2015 yılında sonlanmıştır. 2016 yılında Duygu Kaya Kumarki ile evlenmiş ve bu evliliklerinden Yemin isminde bir kız çocukları olmuştur.

İsmail Hacıoğlu Dizileri ve Filmleri?

Bir İstanbul Masalı

Ayla

Koçum Benim

Vali

Kabadayı

Zümrüdüanka

Zeyrek ile Çeyrek

Osmanlı Tokadı

Sınav

Sinekli Bakkal

Gökten Üç Elma Düştü

Mehmetçik Kutulamare

Taçsız Prenses

Kafes

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu

Kesişme İyi ki Varsın Eren

Beyaz Gelincik

Kayıt Dışı

Firar

Hükümsüz

Şuursuz Aşk

Cem Karaca’nın Gözyaşları

 Ceyda Duvenci Ismail Hacioglu Neden Ayrildi (1)-1

Ceyda Düvenci İsmail Hacıoğlu Neden Ayrıldı?

Ceyda ve İsmail’in aşkı dönemine damga vurmuştu, Ceyda kalbini kendinden 8 yaş küçük İsmail’e kaptırmıştı hatta nişanlanacakları bile konuşuluyordu. Aniden nedeni belirsiz bir şekilde ayrıldılar bazıları ikilinin arasına oyuncu Aslı Tandoğan’ın girdiğini söylese de kesin bir bilgi yoktur. Ceyda Düvenci ve İsmail Hacıoğlu’nun ayrılmalarının ardından, Hacıoğlu sürekli Düvenci ile barışmak için araya arkadaşlarını sokmuş, özürler dilemiş, çiçekler göndermiştir fakat olumlu bir yanıt alamamıştır. Bir gece sarhoş bir halde Düvenci’nin evine gidip bağırıp çağırmıştır, Ceyda Düvenci’nin şikayeti üzerine karakola götürülmüş ardından şikayetini geri almıştır.

Kaynak: Eda Şahintürk