Can Tanrıyar Alevi mi? Can Tanrıyar Kimdir? sorularının cevabını araştıran birçok kişi arama motorlarında arama yapıyor.

 

Can Tanrıyar Kimdir?

Can Tanrıyar, 1960 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi ve Alevi kökenli bir ailenin çocuğuydu. Genç yaşlardan itibaren babasının saunasında çalışmaya başladı. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Üniversite yıllarından beri ud çalmaktadır ve Türk Milli Hentbol takımında da oynamıştır. Gazetecilik kariyerine Milliyet gazetesinde muhabir olarak başladı ve hentbol panoraması yazıları kaleme aldı. Fenerbahçe muhabiri olarak da görev yaptı ve çeşitli gazetelerde spor merkezinde çalıştı.

Spor yazarlığı döneminde futbol ve magazini birleştirme kararı alarak yapımcılık kariyerine atıldı ve Televole'nin yapımcısı oldu. Aynı zamanda “Uçankuş” adlı programı uzun bir süre sunmuştur. Müzik alanında da aktif olan Tanrıyar, otuza yakın beste yapmıştır.

Can Tanriyar Alevi Mi Can Tanriyar Kimdir (2)

Sezen Aksu İlk Eşi Kim? Sezen Aksu İlk Eşi Kim?

Can Tanrıyar Alevi mi?

1960 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Can Tanrıyar alevi kökenli bir ailenin çocuğudur.

Can Tanriyar Alevi Mi Can Tanriyar Kimdir (1)

Can Tanrıyar evli mi?

İlk evliliği 1988 yılında Şafak Demircioğlu ile olmuştur. Bu evliliğinden 2 oğlu olmuş ve 2000 yılında boşanmıştır.

Bir diğer evliliği ünlü sanatçı Petek Dinçöz ile olmuştur. 2008 yılında nikâh masasına oturan ikilinin evliliği de uzun sürmemiş ve 2010 senesinde boşanmışlardır.

Son olarak şu an ki evliliği 2022 yılında Tamar Öner ile yapmış ve bir de kızları dünyaya gelmiştir.