Birçok kişi tarafından internette araştırılan sorular arasında Burçin Terzioğlu Nasıl Ünlü Oldu ? Burçin Terzioğlu Kimdir? yer alıyor.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

Burçin Terzioğlu 9 Mart 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi Makbule Terzioğlu babası Yılmaz Terzioğlu ve abisi Bülent Terzioğlu ablası Buket Terzioğlu’dur. Ailenin en küçük üyesi olarak bilinen Terzioğlu 5 yaşındayken bir tiyatro oyunuyla oyunculuk hayatına minik yaşta perdelerini aralamıştır. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde özel sahne ve diksiyon eğitimi alarak başarı dolu yıllara ilk adımlarını atmıştır.

İbrahim Çelikkol Gaddar’da Konuk Oyuncu mu? İbrahim Çelikkol Gaddar’da Konuk Oyuncu mu?

 Burcin Terzioglu (3)

Burçin Terzioğlu Nasıl Ünlü Oldu ?

2015 senesinde Kanal D’de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde başrol oyunculığu yapan Burçin Terzioğlu sonrasında birçok tanınmış dizide oynayarak ünlü oldu.

 

Burçin Terzioğlu Oynadığı Diziler ?

Burçin Terzioğlu hem karakteri hem donanımlı iş hayatı ile günümüzde sıkça bahsedilen ünlülerimizden biri olarak bilinmektedir. Terzioğlu ilk deneyimini 5 Yaşındayken “Patron Duymasın” ve “Çıplak Vatandaş” filmleriyle başlayan güzel oyuncu. Daha sonra Hayallerim, Aşkım ve Sen ardından Mahallenin Muhtarları, Yılan Hikayesi, Çiçek Taksi, Fırtına, Ezel, Poyraz Karayel gibi Türkiye’nin çok izlenen dizilerinde oynayan güzel oyuncu başarılı hayatına tek televizyon sektöründe değil sinema ve dijital platformlarla da başarılarına başarı ekleyip televizyon tarihinin önemli isimleri arasında da yer alıyor.

Kaynak: Hatice Karaca