Memleket Partisi'nin İstanbul adayının açıklanmasının ardından Berk Hacıgüzelller ismi arama motırlarında aramaya başlandı. Emre Berk geçtiğimiz aylarda Beşiktaş TV'ye konuşmuş ve hayatında olan bitenden haberdar etmişti. İstanbul adayının belli olması ile birlikte sosyal medya kullanıcıları Berk Hacıgüzeller Kimdir ve Ne İş Yapar? Memleket Partisi İstanbul Adayı Kimdir? sorularını sormaya başladı. Peki Berk Hacıgüzeller Kimdir ve Ne İş Yapar? Memleket Partisi İstanbul Adayı Kimdir?

EMRE BERK HACIGÜZELLER KİMDİR?

Berk Hacıgüzeller, 8 Kasım 1966 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden işletme alanında lisans derecesi ve yönetim ve organizasyon alanında yüksek lisans derecesi aldı. Ayrıca Westminster Üniversitesi'nde Uluslararası İşletmecilik ve Londra Üniversitesi'nde Uluslararası Hukuk üzerine yüksek lisans çalışmaları yaptı.

Profesyonel kariyerine Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim firmasında başladı ve kamu ve özel sektör kuruluşlarında uluslararası denetim ve yönetim prensipleri çerçevesinde denetim faaliyetleri gerçekleştirdi. Daha sonra çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerde Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyelikleri yaptı.

Savaş Kalaycı Bir Kez Daha Mazbatasını Aldı Savaş Kalaycı Bir Kez Daha Mazbatasını Aldı

Şu anda serbest mali müşavirlik, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı yapmakta olup, Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisidir. Ayrıca, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eğitimlerinin yanı sıra üniversitede "stratejik marka yönetimi" yüksek lisans programında "küreselleşme" dersi vermektedir. Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyesidir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde 2012 - 2018 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve icra kurulu başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Berk Hacıgüzeller, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Memleket Partisi Adayı Kimdir?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son dakika açıklamasında 17 Şubat Cumartesi günü yapılan Memleket Partisi aday tanıtım toplantısında önemli bir duyuru yaptı. Toplantıya milyonlarca partili katıldı ve vatandaşlar büyük bir ilgiyle yerel seçim İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayları listesini inceledi.

Kaynak: R. Rüzgar Yel