"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında dikkat çeken isim Berk Göktaş, hakkında merak edilenlerle ATV'de bu akşam 5 milyon TL'lik soru ile gündeme geldi ve  Berk Göktaş kimdir ? aramaları popüler oldu. 19 yaşındaki Berk Göktaş, geçtiğimiz hafta tüm soruları doğru cevaplayarak final sorusuna kaldı ve bu hafta 5 milyon TL'lik dev soru ile yüzleşiyor. Berk Göktaş hakkında merak edilenler içeriğimizde...

Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? 2024 fark ödemeleri nasıl sorgulanır? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? 2024 fark ödemeleri nasıl sorgulanır?

Kim Milyoner Olmak İster Berk Göktaş Kimdir?

Berk Göktaş, 19 yaşında ve akademik kariyeriyle öne çıkan bir genç. YKS'de Türkiye 71.'si olarak göze çarpan Göktaş, şu anda Boğaziçi Üniversitesi'nin Bilgisayar Mühendisliği bölümünde öğrenim görüyor. Fizik ve uzay bilimlerine olan merakıyla tanınan Göktaş, genel kültür bilgisi ve zeka kapasitesiyle "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında ön plana çıktı.

Berk Goktas Kimdir Nerelidir Kim Milyoner Olmak Ister 5 Milyonluk Soru Acildi1

Berk Göktaş Nereli?

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Berk Göktaş aslen Çanakkaleli'dir.

Berk Goktas Kimdir Nerelidir Kim Milyoner Olmak Ister 5 Milyonluk Soru Acildi2

Berk Göktaş Kaç Yaşında?

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Berk Göktaş 19 yaşındadır.

Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyonluk Soru ve Cevabı ? Milyoner Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster 5 Milyonluk Soru ve Cevabı ? Milyoner Berk Göktaş

Yarışmanın Parlayan Yıldızı
İstanbul'dan katılarak dikkatleri üzerine çeken Berk Göktaş, yarışmada 1 milyon TL'lik soruyu başarıyla yanıtlayarak 5 milyon TL'lik büyük soruya geçiş yaptı. Bu olağanüstü başarı, onun geniş bilgi birikimi ve detaylı hazırlığı sayesinde mümkün oldu, böylece yarışmanın tarihinde önemli bir yer edindi.

Kim Milyoner Olmak İster Berk Göktaş 5 Milyonluk Soru Bildi mi? Kim Milyoner Olmak İster Berk Göktaş 5 Milyonluk Soru Bildi mi?

Kaynak: R. Rüzgar Yel