Birçok kişi internette "Arka Sokaklar Mesut geri döndü mü?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh'un hayat verdiği Mesut karakterine ilişkin detaylar

Arka Sokaklar dizisinin fragmanında Arif Müdür'ün, Rıza Baba'ya MİT'ten gelen özel dosyayı göstermesi dikkat çekmişti. Kameralara yansıyan kişinin Mesut olup olmadığını sorması üzerine Rıza Baba gördüğü fotoğraf karşısında şaşırmıştı. Arabanın dikiz aynasında Mesut komisere benzeyen bir yüz yansımıştı.

Arka Sokaklar dizisinin hayranları, Mesut karakterinin geri dönüp dönmeyeceğini merak ediyor. Son fragmanda Arif Müdür'ün, Rıza Baba'ya MİT'ten gelen özel dosyayı göstermesi dikkat çekti. Kameraya yansıyan kişinin Mesut olup olmadığını sorgulayan Rıza Baba, gördüğü fotoğraf karşısında şaşkına dönmüştü. Arabanın dikiz aynasında, Mesut komiseri andıran bir yüz yansıyordu.

 Arka Sokaklar Mesut Geri Donecek Mi Arka Sokaklar Mesut Geri Dondu Mu1

Şevket Çoruh Duyurdu

Şevket Çoruh sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda:  “Oya Akar'ın da kadroya tekrar dahil olduğunu "Bu haberi benim vermem lazımdı. Oyaaaaa Okarrrr geliyorrrrr. Çok Mesut oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat Olayı Nasıl Başladı? Dilan Polat Olayı Nasıl Başladı?

Mesut’a Ne Oldu ?

Mesut, Tunç'un aracının patlaması sonucu ciddi bir yaralanma yaşadı. Beyin kanaması geçiren Mesut, acil bir ameliyata alındı. İlk ameliyat başarılı geçse de Mesut'un tedavisi için uyutulması gerekti. Doktor, sevdiklerine Mesut'un durumunun ciddiyetine hazırlanmalarını söyledi. Haberi duyan özellikle Selin, büyük bir yıkım yaşadı. Mesut'un tedavisi bir yıl boyunca Amerika'da devam etti.

Kaynak: R. Rüzgar Yel