Sosyal medya ve arama motorlarında hayranları tarafından sıklıkla hayatı ve yaşantısı merak edilen ünlü oyuncu Alina Boz Kiminle Sevgili? Alina Boz Kimdir? Alina Boz Kiminle Evli? Alina Boz’un Eski Sevgilisi Kim? Gibi soruların cevapları araştırılıyor. Detaylar haberimizde…

Dilan Polat'ın İş Yerleri Kapandı mı ? Dilan Polat'ın İş Yerleri Ne Oldu? Dilan Polat'ın İş Yerleri Kapandı mı ? Dilan Polat'ın İş Yerleri Ne Oldu?

Alina Boz Kiminle Sevgili Oldu Alina Boz Kiminle Evli Alina Boz Kimdir (2)

Alina Boz Kimdir?

Alina Boz, 14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında kırsal bir kasabada doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk'tür. Alina Boz, ilkokula kadar Rusya'da yaşadı, ancak ailesinin işleri nedeniyle Türkiye'ye dönerek yedi yaşında İstanbul'a yerleşti ve Türkçe öğrendi. İlkokulu İstanbul'da tamamladı.

Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümü'nü bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. İlk oyunculuk deneyimlerini ailesinin ilkokulda yazdırdığı Barış Manço Kültür Merkezi'nde yaşadı ve burada yedi yıl boyunca oyunculuk yaptı. Dergi çekimleri ve reklam filmlerinde rol aldıktan sonra 2013 yılında Cesur Hemşire dizisinde Canan karakteriyle profesyonel oyunculuk kariyerine başladı.

Alina Boz Kiminle Sevgili Oldu Alina Boz Kiminle Evli Alina Boz Kimdir (1)

Paramparça dizisinde Hazal karakterini oynadıktan sonra sinema dünyasına adım attı ve 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017'de Bölük filminde ve Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakterini canlandırdı. 2018'de Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı.

Netflix dizisi Aşk 101'de Eda karakterini canlandırdı ve büyük beğeni topladı. 2021'de ise Maraşlı dizisinde Mahur karakterini başarıyla canlandırdı.

Alina Boz Kiminle Sevgili Oldu Alina Boz Kiminle Evli Alina Boz Kimdir2

 Alina Boz Kiminle Sevgili Oldu? Alina Boz  Kiminle Evli?

Alina Boz ile Umut Evirgen, 2 Aralık 2023 tarihinde Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı yatta düzenlenen bir törenle evlendi.

Alina Boz Eski Sevgilisi Kim?

Alina Boz, 4 yıl süren Sezen Aksu'nun 42 yaşındaki oğlu müzisyen Mithat Can Özer ile aşk yaşadı.