Son zamanlarda asayiş olaylarının artması ve mahalle sakinlerinin özellikle hırsızlık olaylarından huzursuz olması sonrasında Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Durmuş Ali Yumru’nun geçtiğimiz yıl gerekli mercilere dilekçe ile başvurması sonrası MOBESE kurulum çalışmaları tamamlandı.

MOBESE kameralarının yaralamalı ve ölümlü kazalara sebebiyet veren trafik ihlallerini azaltmak, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit edici girişimlerde bulunanları tespit etmek için de kullanılacağını söyleyen Yunus Emre Mahalle Muhtarı Durmuş Ali Yumru, TOKİ’ler bölgesinde 2 noktaya MOBESE Kamerası kurulduğunu ve Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kayıt alınmaya başladığını söyledi.

Yunus Emre Mahallesi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan MOBESE kameraları için açıklamalarda bulunan Muhtar Yumru, “Mahallemizde eksik olan ne varsa gerekli mercilere dilekçelerimizle başvurarak çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. Yapılan hizmetlerde vatandaşlarımızın güven ve huzuru için 4. TOKİ girişi ve kazaların sıklıkla yaşandığı yeni çevre yolunda bulunan köprülü kavşağa olmak üzere 2 adet MOBESE kamerası kurulumu tamamlanarak, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kayıt alınmaya başlandı. Bu hizmetin mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

HABER: HATİCE KARACA

Editör: Haber Merkezi