Bakanlıktan Paris Olimpiyat Oyunları İçin Özel Reklam Filmi Bakanlıktan Paris Olimpiyat Oyunları İçin Özel Reklam Filmi
Türkiye Atletizm Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve İzmir’de düzenlenen Büyükler Atletizm Milli Takım seçme yarışmalarına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörü Cihan Güç eşliğinde hazırlanan Yavuz Şalkacı, çoklu branşlar kategorisinde Türkiye ikincisi olarak milli takıma davet edildi. Başarılı sporcu Şalkacı elde ettiği bu başarı ile antrenörü Cihan Güç ile birlikte 25-26 Haziran tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonası’nda madalya mücadelesi verecek.
Milli davetten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Şalkacı, İzmir’de düzenlenecek şampiyonada elinden gelenin en iyisini yaparak madalya kürsüsünde yer almak istediğini belirtti. Şalkacı ayrıca elde ettiği başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Şalkacı’nın başarısıyla gurur duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, “İlimiz sporcuları ulusal ve uluslararası arenada başarılı bir şekilde boy göstermeye devam ediyor. Hedeflerimizden biride milli takımlarımıza daha çok sporcu göndermekti. Sporcularımızdan gelen güzel haberler ortaya koyduğumuz hedeflere emin adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor. Başarışı sporcumuz Şalkacı’da inşallah İzmir’de düzenlenecek şampiyonada elinden gelenin en iyisini yaparak ilimizin ismini en iyi şekilde duyuracaktır. Sporcu ve antrenörümüze Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonası’nda başarılar diliyorum.”

Kaynak: HATİCE KARACA