Olay, saat 19.15 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şerif Ahmet Çiçek (42), internet üzerinden aldığı sipariş doğrultusunda bir apartmana uydu anteni montajı yapmak için gitti.
Anten kurulumu için çatıya çıkan Çiçek’ten bir süre haber alamayan apartman sakini K.N., durumu kontrol etmek için çatıya çıktı. Çatıya vardığında eternet cihazının kırıldığını ve bir adet ayakkabının yerde olduğunu gören K.N., hemen durumu ekiplere bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Apartman boşluğunu kontrol eden ekipler, Çiçek’in yüzüstü şekilde hareketsiz yattığını fark etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, talihsiz adamın hayatını kaybettiği belirlendi.
Çiçek’in cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.





