Uyuşturucu baronu olarak bilinen Urfi Çetinkaya’nın kardeşi Aydın Çetinkaya ‘tın yakalanıp yakalanmadığı da merak edilir oldu. Peki Urfi Çetinkaya kardeşi kimdir?

Aydın Çetinkaya Kimdir?

İstanbul ve Edirne'de yapılan operasyonlarla, uyuşturucu ticareti yapan çetelere darbe vuruldu. Aydın Çetinkaya liderliğindeki çete üyeleri, yardımcısı ve oğlu dahil olmak üzere toplam 8 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu baronu olarak bilinen Urfi Çetinkaya'nın kardeşi Aydın Çetinkaya'nın yakalanıp yakalanmadığı ise merak konusu oldu.

Urfi Çetinkaya'nın kardeşi Aydın Çetinkaya kimdir? Aydın Çetinkaya  yakalandı mı? Bakan Soylu açıkladı! - Son Dakika Haberler

İstanbul'da yapılan bir diğer operasyonda ise, Türkiye'ye uyuşturucu sokmaya çalışan bir şebeke çökertildi. Kapsül halinde toplamda 4 kilo 862 gram esrarı kadın kuryelere yutturan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, çete lideri de dahil olmak üzere 14 kişi gözaltına alındı. Çete liderinin, uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya'nın kardeşi Aydın Çetinkaya olduğu ortaya çıktı.

Urfi Çetinkaya kimdir? Öldü mü yaşıyor mu? Aydın Çetinkaya yakalandı mı? -  Gündem Haberleri

Ayrıca, İstanbul Havalimanı'nda yapılacak girişlerle ilgili istihbarat üzerine harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Fas uyruklu 4 kadını gözaltına aldı. Kadınların midesinden toplamda 774 parça kapsül içerisinde 4 kilo 862 gram esrar çıkarıldı. Bu operasyonla birlikte, kadınlara yardım eden 6 kişi daha gözaltına alındı.

Direğe Çarpıp Bahçe Duvarına Asılı Kalarak Durdu Direğe Çarpıp Bahçe Duvarına Asılı Kalarak Durdu

Urfi Çetinkaya'nın kardeşi Aydın Çetinkaya'nın yakalanıp yakalanmadığına dair yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda, geçtiğimiz pazartesi günü İstanbul ve Edirne'de yapılan eş zamanlı operasyonlarda Aydın Çetinkaya ve çete üyeleri gözaltına alındı. Urfi Çetinkaya'nın kardeşinin yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandığı belirtildi. Toplamda 14 kişi gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Kaynak: R. Rüzgar Yel