Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hem de ev hanımlarının evlerinde ürettiği el emeği göz nuru ürünlerin satışına imkan sunacak olan Mümine Hatun Çarşısı’nda gıdadan çeyizlik ev tekstiline pek çok ürün alıcısıyla buluşacak.

Ureten Kadinlarimizin Her Zaman Yanindayiz2

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın yaptığı açılış sonrası hizmet vermeye başlayan Mümine Hatun Çarşısı’nda işleyişin önümüzdeki hafta netlik kazanacağı öğrenilirken bu planlamanın bir gün gıdaysa diğer gün el emeği ürünler şeklinde bir planlamayı içereceği bilgi edinildi.

Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 25 Temmuz 2024 Perşembe Gümüş Ne Kadar? Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 25 Temmuz 2024 Perşembe Gümüş Ne Kadar?

Ureten Kadinlarimizin Her Zaman Yanindayiz1

“Üreten Kadınlarımızın Her Zaman Yanındayız”

“Benim çok önemsediğim bir projenin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyen Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı açıklamasında; “Bu çarşıda hanımlarımız, el emeğiyle ürettikleri değerli ürünleri satıp aile bütçelerine katkı sağlayabilecekler. Biz hanımefendilerin her zaman yanındayız. Onları destekleme konusunda örnek adımlar attık, atıyoruz ve inşallah çok daha güzellerini de atmaya devam edeceğiz. Buraya tüm hanımlarımızı ve vatandaşlarımızı bekliyoruz. Mümine Hatun Çarşısı, Karamanımıza hayırlı olsun” dedi.

Ureten Kadinlarimizin Her Zaman Yanindayiz3

Kaynak: R. Rüzgar Yel