Sıfır Bir dizisiyle adını duyuran Kıyma dizisinde de rol alan oyuncu Ulaş Ünal ve yanında bulunan Semih Ç. ile Süleyman Ö.’yü Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi’nde üzerlerinde uyuşturucu ile yakaladı. Şüphelilerin üst aramalarında satışa hazır halde 2 pakette 1.1 gram bonzai ve 2 adet sentetik ecza ele geçirirken oyuncu Ulaş Ünal ve diğer kişiler gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Emniyetteki ifadesinde” Kullanıyorum, üzerimde sadece hap taşırım.” derken oyuncu Ünal emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede hakim tarafından verilen kararla tutuklandı.

“Sıfır Bir” ve “Kıyma” gibi dizilerle tanınan oyuncu Ulaş Ünal 1993 Adana doğumludur. Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2015 yılında dijital bir platformda yayınlanan “Sıfır Bir” dizisiyle profesyonel anlamda oyunculuğa merhaba diyen Ünal burada Cio rolüyle 2018 yılına kadar izleyicilerin karşısına geçti.

Adana’nın sokaklarında yaşanan gerçek olaylardan esinlenerek çekilen “Sıfır Bir” dizisinin devamı niteliğinde olan Kıyma isimli diziyle yeniden sahalara dönen Ünal 30 yaşında ve bekardır.

Editör: Karamanın Sesi