Sevilen komedyen Tolga Çevik’in özel hayatı merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından araştırılan konuların başında da Tolga Çevik hala evli mi? sorusu oldu. Peki Tolga Çevik Hala Evli mi? detayları haberimizde…

Tolga Cevik Hala Evli Mi2

Tolga Çevik Kimdir?

Tolga Çevik, 12 Mayıs 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuş olan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ile komedyendir.

Tolga Çevik, Bahariye İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra ortaokul ve lise eğitimini Özel Doğuş Lisesi'nde tamamladı. Bu okulda tiyatro çalışmalarına ilk adımını atan Çevik, liseler arası yarışmalarda en iyi oyuncu ödüllerini kazandı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sınavını kazanamayınca, Yeditepe Oyuncuları adlı tiyatro topluluğuna katıldı. 1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun oldu ve eğitimi sırasında ünlü Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim aldı.

Tolga Cevik Hala Evli Mi1

Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra profesyonel kariyerine Hadi Çaman Tiyatrosu'nda başladı. BKM oyuncusu olan Tolga Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol aldı. BKM'nin "Bana Bir Şeyhler Oluyor" oyununda ve Yeditepe Oyuncuları'nın "Kelebekler Özgürdür" oyununda performans sergiledi.

Tolga Cevik Hala Evli Mi3

Komedi Dükkanı

Tolga Çevik'in en bilinen projelerinden biri olan "Komedi Dükkanı", ilk olarak TV8'de ardından TRT ve Star TV'de yayınlandı. Program, 15 Haziran 2011 tarihinde "Yolun Sonu" adlı bölümü ile sonlandı. "Arkadaşım Hoşgeldin" adlı Avrupa turnesinin ardından, 31 Aralık 2013'ten itibaren Kanal D'de yayınlanan "Arkadaşım Hoşgeldin" oyunu 2015 Ocak ayında final yaptı. 2016 yılında ise "Müdür Ne'aptın?" programı sona erdi.

Tolga Cevik Hala Evli Mi4

Deniz Akkaya Efe Önbilgin Neden Ayrıldı? Deniz Akkaya Efe Önbilgin Neden Ayrıldı?

Tolga Çevik Hala Evli mi?

Tolga Çevik, 2004 yılında Cem Yılmaz ve Can Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlendi. 20 yıllık evlilikte çiftin Tuna adında bir kızı ve Tan adında da bir oğlu (Tan) olmak üzere iki çocuğu vardır. Aile yer yer sosyal medya ve haber platformlarındaki paylaşımlarla mutlu aile tablolarını kamuoyuyla paylaşıyorlar

Kaynak: İHA