Almanya ve Fransa Pazarında Otomotiv İhracatı Hız Kazandı
Almanya ve Fransa Pazarında Otomotiv İhracatı Hız Kazandı
İçeriği Görüntüle

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli ve hak sahiplerine yönelik Ramazan Bayramı ikramiyesi farklarının ödenmeye başlanacağını duyurdu. Emekli vatandaşlar, Ramazan Bayramı için belirlenen 1000 TL'lik fark ödemelerini 3 Nisan yarın itibarıyla almaya başlayacaklar.

SSK kapsamında gelir ve aylık alan emekliler için maaş ödeme gününe göre belirlenen tarihlerde ödemeler yapılacak. 17-21 Nisan arasında maaş alanlar 3 Nisan'da, 22-26 Nisan arasında maaş alanlar ise 4 Nisan'da ikramiye farklarını hesaplarında görecekler.

Bağ-Kur kapsamında olan emeklilere ise tüm fark ödemeleri 4 Nisan'da yatırılacak. Emekli Sandığı'ndan maaş alanlara ise 5 Nisan'da ikramiye farkları ödenecek. SGK, ödemelerin sorunsuz bir şekilde yapılacağı bilgisini vererek, emeklilerin hesaplarını kontrol etmelerini önerdi.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI