Yakup Özhan, Sabri Üstünel ve Anıl Küçükkaraca'nın hakemliğini yaptığı müsabakada, Karaman FK ile Menemen FK arasındaki mücadele futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Karaman FK, sahaya Hayrullah Mert, Alper, Mete, Ahmet Furkan, Şiyar, Nadir, Özcan, İbrahim Can, Oktay, Ömer Faruk ve Berkan Burak isimli oyunculardan oluşan bir kadro ile çıktı. Diğer tarafta ise Menemen FK, Oğuz, Muhammed Emir, Onur, Okan , Feyyaz, Mertcan , Kemal, Sedat, Özkan, Erhan ve Mehmet Alp isimlerliyle sahada ter döktü.

Maçın kaderini belirleyen an ise 41. dakikada geldi. Menemen FK'den Mertcan, attığı golle takımını öne geçirdi. Ancak mücadele 77. dakikada farklı bir hal aldı. Menemen FK'den Erhan, kırmızı kart görerek sahayı terk etmek zorunda kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşma boyunca sarı kartlar dağıtılmaya devam etti. Karaman FK'den Mete ve Menemen FK'den Erhan, Mehmet Alp, Okan, Özkan ve Kemal, hakemler tarafından sarı kartlarla cezalandırıldılar.

Maçın sonunda gülen taraf Menemen FK olurken  bu müsabaka futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı ve her iki takımın oyuncuları da sahadan başları dik, rekabet dolu bir mücadele sonrasında ayrıldılar.

Editör: Mehmet Akif Orhan