Proje ile gerçekleştirilen Fide Dağıtım Programına İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ, Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim ERKOL, projede görevli teknik personel ve kadın üreticiler katıldı.
Fide dağıtımında bir açıklama yapan İl Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ; İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak Bitkisel ve Hayvansal Üretim Projeleri ile üreticilerimizin daha fazla üretmeleri konusunda büyük bir gayret gösteriyoruz. Bu gayretimiz devam edecek." diye konuştu.
Proje ile özellikle İlimizde uygulanan Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi desteği ile sera kurulumu gerçekleştirilen kadın çiftçilerimizin seralarında dağıtımlarına başlanan domates ve salatalık fideleri ile sebze yetiştiriciliği demonstrasyonu yapılarak sebze üretimi arttırılacaktır.
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliği ile Antalya'da bir teknik geziye katılım sağlayan kadın sera yetiştiricilerimize sebze fidesi yetiştirdikleri seralarında uygulamalı Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği Eğitimi verilecektir.
Hayırlı olsun.