Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? 2024 fark ödemeleri nasıl sorgulanır? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? 2024 fark ödemeleri nasıl sorgulanır?

Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Ne Zaman? Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi bugün mü? Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ertelendi mi? sorularıyla ilgili detaylar içeriğimizde...

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ertelendi mi?

Sağlık Bakanlığı, 8 bin işçi alımı için planlanan kura çekimini, 27 bin personel alımı sürecinin devam etmesi sebebiyle erteledi.

 Saglik Bakanligi Kura Cekimi Bugun Mu Saglik Bakanligi Kura Cekimi Ne Zaman2

Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Ne Zaman?

Yeni plana göre Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda 3 bin 250 güvenlik görevlisi ve 3 bin 550 temizlik görevlisi olmak üzere toplamda 8 bin kişi istihdam edilecek.

Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi bugün mü?

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alımı için başvurular, 23 Şubat ile 27 Şubat tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla alınmıştı. Kura çekimiyle ilgili detaylı bilgi talepleri artmıştı. Sağlık Bakanlığı ise kura çekiminin 3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Saglik Bakanligi Kura Cekimi Bugun Mu Saglik Bakanligi Kura Cekimi Ne Zaman1

Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Kadroları

İşçi alımı kapsamında kadro ve branş dağılımları ise şu şekildedir: Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı (84), biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı (127), elektrikçi (Genel) 144, ısıtma ve sıhhi tesisatçı (143), inşaat boyacısı (64), klinik destek elemanı (600), güvenlik görevlisi (3 bin 250), marangoz (32), oto bakım onarımcısı-otomotiv mekanikçisi (2), oto elektrikçisi (2), otomotiv kaportacısı (2), temizlik görevlisi (3 bin 550).

Kaynak: R. Rüzgar Yel