Kireçli akan sudan müzdarip olanlar Akçin Mekanik’in bu kampanyasını çok sevecek.

Karamanlıların yakından tanıdığı Akçin Mekanik işletmecisi Fatih Güney kampanya hakkında yaptığı açıklamada; “Karaman’da arıtmasız ev kalsın istemiyoruz. Hafta sonları kimimiz en yakın tatlı su sebiline ellerinde su bidonlarıyla giderek kimimiz ise evimiz işyerimiz için verdiğimiz su siparişleriyle arıtılmış, kireçsiz su ihtiyacımızı karşılıyoruz."

İl Müdürü Fındık Kurumumuzu Ziyaret Etti İl Müdürü Fındık Kurumumuzu Ziyaret Etti

"Hem zaman açısından hem de maddi açıdan hemşerilerimizi rahatlatacak bir kampanya yapalım istedik. Su arıtma sektörünün öncü kuruluşlarından PİNOX Su arıtma sistemini montaj dâhil 2 bin 500 TL gibi kampanyalı bir fiyatla vatandaşlarımıza sunduk. Sağlıklı ve temiz su adına kampanyalı fiyatla sunduğumuz PINOX Su Arıtma fiyatını Akçin Mekanik olarak bizden başkasında bulamayacaksınız.”

"AKÇİN MEKANİK ile Arıtma Girmeyen Ev Kalmayacak"

Su arıtıcı filtrelerini bin Türk Lirası olarak vatandaşlara sunduklarını beliren Güney “Bunun yanı sıra mutfağınızdan lavabonuza banyonuza su kullanımının olduğu her musluktan temiz ve sağlıklı su aksın derseniz doğru yerde doğru kampanyayı bulabilecek olduğunuzu belirtmek isteriz. Piyasanın yarı fiyatına sizlere sunduğumuz Manyetik kireç önleyici ürünümüz tam size göre. Evlerinizin, işyerlerinizin ana vanalarına kuracak olduğumuz manyetik kireç önleyici diye adlandırılan sistemle sizleri rahata erdiriyoruz. Piyasanın yarı fiyatına montaj dahil 4 bin Türk Lirası gibi bir rakama taktıracak olduğunuz manyetik su sistemi bütçe dostu olmakla birlikte maliyetini en kısa zamanda çıkaracak bir ürün. 0 542 105 23 97 telefon numarasıyla bir telefon yakınınızdayız. Karaman 4. TOKİ’de bulunan Bizim Çarşı içerisindeki işletmemize bir çaya kahveye bekleriz.”

Kaynak: Hatice Karaca