Olay dün akşam Bursa’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre parkta çantasını unutarak eve giden Sezen Çakırdoğan’ın cüzdanını parkta gezerken bulan 17 yaşındaki Enes Filiz bulduğu çantayı tereddüt etmeden karakola teslim etti. Polis ekipleri, çantayı inceledikten sonra Sezen Çakırdoğan’a haber verdi. Karakola gelen Çakırdoğan, çantasını teslim aldı ve şu sözleri dile getirdi; “Güzel insanlar var hayatta, çantamda hiçbir eksik yok. Genç bir arkadaşımız çantamı bularak karakola teslim etmiş. Hâlâ iyi insanlar var demek” ifadelerini kullandı.
Çantayı bulan Enes Filiz ise, ““Banklara oturacakken gözüm çantaya çarptı. Arkadaşımla parka dolaşmaya gittim. Daha öncesinde de gezdiğimiz için yorulmuştuk. Banklara oturmak istedik, o esnada gözüm bir çantaya çarptı. Biz de çantayı alarak karakola getirdik. Çantanın içerisinde bir miktar nakit para ve kredi kartları varmış. Sahibine ulaşarak teslim ettik” dedi.
Çantası bulunan Sezen Çakırdoğan karakol çıkışında Enes Filiz’e teşekkür ederek, “Ben adak adamıştım, bu benden sana hediye” diyerek teşekkür olarak  bir miktar para verdi.

Kaynak: Hatice Karaca