Sesi ile herkesi kendine hayran bırakan bir dönemin en çok dinlenen şarkı ve bestelerini yapıp okuyan sevilen sanatçılardan biri olan Mustafa Sandal ile ilgili merak edilen Mustafa Sandal İlk Eşi Kimdir? Mustafa Sandal Kim? Mustafa Sandal Nereli? Mustafa Sandal Kiminle evli? Detaylar haberimizde…

Reyhan Karaca ve Berksan Aşk İddiaları Reyhan Karaca ve Berksan Aşk İddiaları

Mustafa Sandal Ilk Esi Kimdir1
Mustafa Sandal İlk Eşi Kimdir?
11 Ocak 1970 yılında İstanbul’da doğduğu bilinen ve Türk halkı tarafından sesi ve şarkıları çok beğenilen sanatçılardan biri olarak bilinmektedir. Müzik alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra televizyon, reklam, sinema gibi sektörlerde de önemli başarılar yakalayan Mustafa Sandal bugüne kadar tüm dünyada 14 milyonun üzerinde albüm satmış ve Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Hakan Peker gibi önemli isimlerin de aralarında olduğu çok sayıda sanatçıya şarkılarıyla destek verdiği de bilinmektedir. Sanatçılık kariyerine 1990 yılların başlarında çok sayıda şarkıcıya verdiği bestelerle müzik piyasasında önemli bir tanınırlığa ulaşan sanatçı 1994 yılında yayımladığı ilk stüdyo albümü Suç Bende ile önemli bir ticari başarı yakalayarak tüm Türkiye'de tanınan bir sanatçı hâline geldiği de bilinmektedir.

Mustafa Sandal Ilk Esi Kimdir2

 İlk albümünün ardından 1996 yılında Gölgede Aynı isimli albümüyle pek çok ödül kazandı. 1998 yılında Detay adlı aşarı yakaladı ve "Aya Benzer" isimli parçasıyla listelerde 1 numaraya oturdu. Ardından Sony Music'le sözleşme imzaladı ve Araba adlı albümünü dünyanın dört bir tarafında satışa sundu. "Araba" ve "Aya Benzer" parçalarıyla yurt dışında da tanınırlığını arttıran ve gencinden yaşlısına herkesin sevdiği ve beğendiği sanatçılardan olmuştur. O zamanların yakışıklı sanatçılarından olarak bilinen şimdiler de o izlenimi veren sanatçı Mustafa Sandal magazin gündemin de de adından sıkça söz ettirmiştir. Bir çok kişinin merek ettiği sanatçı ilk evliliğini 13 Ocak 2008 - 6 Haziran 2018 tarihleri arasında Boşnak kökenli Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile evlilik yapmıştır. Bu evlilikten Yaman ve Yavuz adında 2 erkek çocuğu olmuştur. Çift evliliklerini 10 yıl sürdürmüş daha sonra karşılıklı anlaşarak boşanmışlardır. 3 Haziran 2022 yılına kadar ismi birkaç kişiyle anılsa da Mustafa Sandal 2022 yılında  butik işletmecisi Melis Sütşurup ile evlenmiş şimdilerde evliliği yolunda gittiği bilinmektedir.

Kaynak: İHA