Uçar, yaptığı açıklamada, "Adına yakışır, şanına yakışır" sloganıyla seçimlere hazırlandığını belirterek, mahalle halkına hitap etti. 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nin mahalle, ülke ve millet için hayırlı olmasını dileyen Uçar, desteklerini beklediğini vurguladı.

Muhtar adayı Hasan Uçar, mahallede tespit ettikleri sorunları çözmek için azalarıyla birlikte çalışacaklarını ifade etti. Özellikle maddi sıkıntı çeken ailelere yardım etmeyi ve çocukların huzurlu bir ortamda büyümesini sağlamayı amaçlayan Uçar, çocukların korunması konusunu öncelikli olarak ele aldıklarını belirtti.

Uçar ayrıca, mahalledeki 6 Nolu Aile Sağlık Merkezi'nde görev yaptığını ve sağlık ocağının iyileştirilmesi için çaba gösterdiğini söyledi. Mahallenin genel düzeni ve çevre yollarının asfaltlanması, parkların ışıklandırılması gibi konularda da çalışmalar yaptıklarını ve daha fazlasını planladıklarını dile getirdi.

Muhtar Adayi Hasan Ucar Mahallemiz Hakettigi Degeri Kazanacak

Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 25 Temmuz 2024 Perşembe Gümüş Ne Kadar? Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 25 Temmuz 2024 Perşembe Gümüş Ne Kadar?

Kendisinin mahalle muhtarlığına talip olmasının temel amacının hizmet etmek olduğunu vurgulayan Uçar, muhtar maaşından feragat ederek ihtiyaç sahiplerine destek sağlayacağını ifade etti.

Hasan Uçar, Karamanpostasi.com'un genel yayın yönetmeni ve imtiyaz sahibi olduğunu ve medya alanındaki deneyimini mahalle hizmetine aktarmak istediğini belirterek, diğer muhtar adaylarına başarılar diledi. Adaylar arasında birlik ve dayanışma çağrısı yaparak, "Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin" dedi.

Kaynak: Hatice Karaca