MSÜ soruları ve cevapları 2024, ÖSYM AİS sayfası 3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen sınav sonrasında araştırılıyor. MSÜ Sınav Soruları ve Cevapları PDF - ÖSYM MSÜ 2024 Sınav Kitapçığı Yayınlandı mı ? aramaları internette popüler oldu. İşte detaylar...

2024 yılı Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınavı Soruları ve Yanıtları Erişime Sunuldu 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Seçme Sınavının (2024-MSÜ) soru kitapçıklarından ve cevap anahtarlarından oluşan %10'luk bir bölüm, aşağıda verilen link üzerinden kamuoyunun incelemesine açıldı. MSÜ SORU VE CEVAPLARI ÖSYM AİS SORGULAMA SAYFASI Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) resmi internet sitesi ösym.gov.tr üzerinden, Milli Savunma Üniversitesi sınavına katılan adayların cevapları ve soruları erişime açık hale getirildi. ÖSYM'nin resmi duyurusunu takiben, 2024-MSÜ sınav soru ve cevaplarına ilişkin sorgulama işlemleri aşağıdaki link aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

MSÜ SORU VE CEVAPLARI ÖSYM AİS SORGULAMA SAYFASI

Sınava giren adaylar, 3 Mart 2024 tarihinde saat 14.10 itibarıyla ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden, kimlik numaraları ve şifreleri kullanarak soru kitapçıklarına 10 gün boyunca erişebileceklerdir. Soru kitapçığına erişim süreci, 13 Mart 2024 tarihinde saat 23.59 itibarıyla sona erecektir.

Milli Savunma Üniversitesi tarafından düzenlenen Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, 3 Mart 2024 Pazar günü başarıyla tamamlandı. Türkçe, Temel Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarını kapsayan test soruları ve cevapları, ÖSYM tarafından yayımlanan cevap anahtarı ile birlikte paylaşıldı. 

‘60+ Yaşam Boyu Öğrenme Akademisi’ Tüm Hızıyla Devam Ediyor ‘60+ Yaşam Boyu Öğrenme Akademisi’ Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kaynak: R. Rüzgar Yel