Mesut Kösedağı’nın Kadıköy Belediye Başkanı adayı olması sonrası sosyal medyada kullanıcılar Mesut Kösedağı Kimdir Kaç Yaşında Ve Nereli? Sorularını sormaya devam ediyor. Son olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin sona ermesiyle Mesut Kösedağı Kimdir Kaç Yaşında Ve Nereli? Sorusu gündeme geldi. Peki Mesut Kösedağı Kimdir Kaç Yaşında Ve Nereli? İşte detaylar...

Mesut Kösedağı Kimdir?

Mesut Kösedağı, 1984 yılında İstanbul'da doğdu ve ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Küresel Şehirler ve İstanbul Araştırmaları bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

Karapınar Belediye Başkanı Önal Mazbatasını Aldı Görevine Başladı Karapınar Belediye Başkanı Önal Mazbatasını Aldı Görevine Başladı

2011 yılında kısa dönem askerlik hizmetini yerine getirdikten sonra, uluslararası firmalarda reklam, satış ve organizasyon alanlarında çalıştı. 2013 yılında gıda sektörüne giriş yaparak bir şirketin ortağı oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde CHP Grup Sözcüsü ve Kadıköy Belediye Meclis üyesi olarak görev alan Mesut Kösedağı, gıda alanında işletmecilik yapmaktadır. 2003 yılında CHP Kadıköy Gençlik Kolları yöneticisi olarak görev yapmıştır.

Mesut Kösedağı, siyasi kariyerinde de aktif bir şekilde yer almıştır. 2004 yılında Kadıköy Gençlik Kolları başkanlığını üstlenmiş ve 2005 yılında İstanbul il gençlik kolları yöneticiliği görevini üstlenmiştir.

Mesut Kösedağı Kaç Yaşında?

Mesut Kösedağı 1984 doğumlu ve 40 yaşında.

Mesut Kösedağı Aslen Nereli?

Mesut Kösedağı Aslen İstanbulludur.

Kaynak: R. Rüzgar Yel