Sosyal medya ve arama motorlarında sıklıkla aratılan ünlü oyuncu Melisa Doğu kendisinden söz ettiriyor. Kullanıcılar Melisa Doğu Kimdir? Melisa Doğu Nerelidir? Melisa Doğu Kimdir ve Nerelidir?soruları araştırıyor. Peki Melisa Doğu Kimdir? Melisa Doğu Nerelidir? sorularının detayları haberimizde...

Melisa Dogu Kimdir Melisa Dogu Nerelidir (1)

Melisa Doğu Kimdir?

Melisa Doğu 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Melisa Doğu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuğun yanı sıra eğitmenlik ve oyuncu koçluğu da yapmaktadır. 14 yaşında modellik ve oyunculuk kariyerine başlamış ve Türkiye'de podyuma çıkan en genç model olmuştur. Ancak konservatuvara başladıktan sonra modelliği bırakmıştır.

Bugüne kadar birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Bu yapımlar arasında "Şöhret", "Şölen", "Çatı Katı", "Doktorlar", "Avrupa Yakası", "Geniş Aile", "Yıldız Masalı", "Kanıt", "Yıldızın Parlasın", "Kötü Yol", "Yalan Dünya", "Arka Sokaklar", "Kocamın Ailesi", "Ateş Böceği", "Gen", "Gloryhole", "Modern Zamanlarda Bir Yer", "Yanımda Kal", "Yasak Elma" gibi yapımlar bulunmaktadır.

Burçin Terzioğlu Nasıl Ünlü Oldu ? Burçin Terzioğlu Oynadığı Diziler ? Burçin Terzioğlu Nasıl Ünlü Oldu ? Burçin Terzioğlu Oynadığı Diziler ?

Melisa Dogu Kimdir Melisa Dogu Nerelidir (2)

Ayrıca tiyatro oyunlarında da yer almıştır ve "Eksik Zamanlar", "Arap Gecesi", "3. Türden Yakın İlişkiler / Başlangıç", "Kalp Düğümü", "Nereye Gitti Bütün Çiçekler", "Aşk Geçmişim" gibi oyunlarda rol almıştır.

Melisa Dogu Kimdir Melisa Dogu Nerelidir2

Melisa Doğu Nerelidir?

Ekranların sevilen yüzü Melisa Doğu 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Melisa Doğu oyunculuk, oyuncu eğitmenliği ve koçluğu yapmaktadır. En genç 14 yaşında podyuma çıkmış olması onu en genç model yaptı.

Kaynak: R. Rüzgar Yel