Etkinliğe, Türkiye’de OGS ve İddaa gibi günlük yaşamda yer eden projelerin fikir öncülerinden, Türkiye Futüristler Derneği Başkanı Alphan Manas ile; İngiltere’nin köklü eğitim kurumlarından Eton College mezunu, Türkiye’nin ilk melek yatırımcı ağının kurucusu Fuat Sami katıldı.

Konuşmalarda; teknoloji, inovasyon, girişimcilik ve gelecek öngörüleri ele alınırken, hızla değişen dünyada gençlerin nasıl bir yol haritası çizmesi gerektiğine dair önemli değerlendirmeler paylaşıldı. Yapılan sunumlar, özellikle çocukların ve gençlerin sıkça sorduğu “Gelecekte ben ne yapacağım?” sorusuna yol gösterici nitelikte oldu.

Etkinlik, Mektebim Koleji’nin öğrencilerin liderlik, vizyon ve sorumluluk bilinci kazanmasını hedefleyen M-Lead Programı ile de örtüşerek, eğitim anlayışının yalnızca derslerle sınırlı olmadığını bir kez daha ortaya koydu.

Karaman’da gerçekleştirilen bu vizyon buluşması, veliler ve katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilirken, eğitimin geleceğine dair önemli mesajlar verilmesiyle dikkat çekti.





