Karaman'da Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Sevim Şahin ve Hasan Şahin'in rehberliğinde hazırlanan ‘Kur'an Okuma Bayramı ve Hafızlığa Başlangıç Programı Madalya Töreni’, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Konferans Salonu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinlik, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla dikkat çekti.

‘Sizin en hayırlınız Kur'an’ı öğrenen ve öğreteninizdir’ Hadis-i Şerifi gereğince, İmam Hatip Ortaokulunu tercih eden öğrenciler Kur'an yolunda ilerlemek için büyük çaba gösterdiler. Öğrencilerin bu gayretlerini taçlandırmak için düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlgiyle izlenen programda ilahiler, namaz tiyatrosu, İmam hatipli olmak gösterisi, hadisler, semazen gösterisi ve madalya töreni gibi etkinlikler yer aldı.

Karaman’da YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi Standı Açıldı Karaman’da YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi Standı Açıldı

Öğrencilerin yetişmesinde büyük emekleri olan öğretmenleri tarafından Kur’an okumaya geçen ve hafızlığa başlayan öğrencilere başarı madalyaları takdim edildi. Tüm öğrencilere bu güne kadar yetişmelerinde büyük emeği geçen anne ve babaları tarafından madalyaları takıldı ve törende duygusal anlar yaşandı.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL