Ekranların en sevilen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster, yarışmacılarına kazandırmaya devam ediyor. Televizyonları başında bu programı izlerken büyük ödülü kazanmak isteyenler yarışmaya başvuru yapabiliyor.

Kim Milyoner Olmak İster programına başvuruda bulunmak için “https://www.atv.com.tr/milyoner/form” adresine giderek sizden talep edilen bilgileri eksiksiz ve hatasız bir şekilde doldurduktan sonra sabırsızlıkla beklemeye başlıyorsunuz. Başvurunuzun geçerli olması için hatalı bilgiler yazmamaya özen göstermelisiniz.

kim-milyoner-olmak-ister-basvuru-nasil-yapilir3

Başvuru formunuzdaki iletişim bilgilerini daha sonra güncelleme imkânına da sahipsiniz. ''Form Güncelleme'' sekmesine girdikten sonra bu ekrandan telefon numaranızı veya e-posta adresinizi değiştirebilirsiniz.

Yarışma programına başvuranlar başvuru sonuçlarını merak ediyor. Mülakata hak kazanan isimler ise telefon ile arandığı biliniyor. ATV Kim Milyoner Olmak İster ekibi sizlere ulaşarak mülakat ile ilgili detayları aktarıyor.

2023-2024 yeni sezon bölümleri ile ekranlarda seyircilerin karşısına çıkan yarışma programı 12. sorudan sonra 13. soruyu ilave ederek büyük ölüdü 5 Milyon TL’ye çıkardı.

Kaynak: Haber Merkezi