Bir klasik haline gelen “İKEV Bursiyer Öğrenci Tanışma Toplantısı” 26 Kasım 2023 Pazar günü Bakırköy Botanik Parkında yapıldı. Bursiyer ve öğrencileri bir araya getiren “İKEV Bursiyer Öğrenci Tanışma Toplantısı”nda açış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı İhsan Duru vakfın kuruluş süreci, güncel çalışmaları hakkında bursiyer öğrencilere ve bağışçılara bilgiler verdi. Başkan Duru sonrası söz alan İKEV Onursal Başkanı Suat Sözer, İKEV mezun bursiyer öğrencilerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Ramazan Gülten ve emekli öğretmen Kadriye Şentürk birer konuşma yaptılar.

“İKEV Bursiyer Öğrenci Tanışma Toplantısında” konuşmalar sonrası söz alan öğrenciler kendilerini tanıtırken programda 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda çeşitli puan türlerinde ilk bin öğrenci arasına girerek üstün başarı gösteren 6 bursiyer öğrenciye başarı bursu verildi.

Yenilen yemek sonrası İKEV mezun bursiyer öğrencilerinden Aydın Musa Güven ve bursiyer öğrencilerden Mehmet Akkurt, Hilmi Erdem Kaya ve İrem Şırlak tarafından seslendirilen şarkılar kulakların pasını silerken gece iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

İstanbul Karamanlılar Eğitim Kültür Vakfı 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında; 31 üyenin bağışları ile 127 bursiyer öğrenciye, 500 TL yemek ek bursu ile birlikte aylık 2.500 TL burs ödemesi yapıyor.

Kaynak: Hatice Karaca