Veda programına; Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, protokol üyeleri, kurum müdürleri, şehit aileleri ve gaziler, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Şehit annesi Güzel Çiyapul’un konuşmasıyla başlayan program, Iğdır Belediye Başkan Yardımcısı Nesim Yiğit, Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş ve Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ün konuşmalarıyla devam etti. Programda 3 yılda Iğdır’da hayata geçirilen projeler ve hizmetlerin yer aldığı video ile ‘veda’ konulu video gösterimi yapıldı.

Vali Sarıibrahim, veda programında yaptığı konuşmada, 2020 yılından itibaren serhat şehri Iğdır'da görev yapmanın gururunu, onurunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Doğunun parlayan güneşi, Ağrı Dağı kadar yüce, Aras Nehri gibi coşkulu Iğdır'da görev yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Sarıibrahim, “Görev yaptığımız günden bugüne ilimiz genelinde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, eğitimden gençlik ve spora, tarımdan hayvancılığa, çevre şehircilikten sosyal yardımlaşmaya, imardan ulaştırmaya kadar şehrimizde ihtiyaç duyduğumuz projeleri hayata geçirmeye çalıştık. Iğdır'ı tüm alanda hak ettiği seviyeye ulaştırma için çalıştık, uğraştık. Burada birlik ve beraberlik ortamını daha da güçlendirmek, sosyal bütünleşmeyi bir nebze olsun daha fazla katkı sağlayabilmek, başlayan sosyal dönüşümün devamını sağlayabilmek için büyük gayret ve özveriyle çalıştık. Görev yaptığım süre içerisinde Iğdır'da faydalı işler yapmak istedik, görev sürem bittiğinde de hemşirelerimizde hoş bir seda bırakmak istedik. Görevde başlarken birlikte başaracağız dedik, şimdide birlikte başardık diyorum. Bu manada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Mustafa ÖZÜNAL