Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kız ve erkek yurtlarında barınan gönüllü gençler, Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Dereköy sınırlarında, Gödet Barajı çevresinde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinde bir araya geldi.

Karamanda Genc Eller Gelecege Nefes Oldu (8)

Doğaya nefes, geleceğe umut olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte gençler, 5 bin fidanını toprakla buluşturdu. Gençler, ellerine kürekleri alarak kendi diktikleri fidanlara can suyu verirken, doğayla iç içe keyifli anlar yaşadı. Etkinlik, hem çevre bilincini güçlendirdi hem de gençlerin toplumsal sorumluluk bilincine katkı sağladı.

11 yıllık evliliği sona eren gurbetçi, lokma dağıtarak boşanmasını kutladı
11 yıllık evliliği sona eren gurbetçi, lokma dağıtarak boşanmasını kutladı
İçeriği Görüntüle

Karamanda Genc Eller Gelecege Nefes Oldu (1)

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, etkinliğe katılan gençlerin özverisini takdirle karşıladığını belirterek, “Milli Ağaçlandırma Günü’nde yurtlarımızda kalan gençlerimizin bu anlamlı çalışmaya gönülden katılması bizleri gururlandırıyor. Her bir fidan, yarının umudu ve geleceğin nefesi olacak. Emeği geçen tüm gençlerimizi yürekten kutluyorum.” dedi.

Karamanda Genc Eller Gelecege Nefes Oldu (9)

Karamanda Genc Eller Gelecege Nefes Oldu (7)

Karamanda Genc Eller Gelecege Nefes Oldu (6)

Karamanda Genc Eller Gelecege Nefes Oldu (5)

Karamanda Genc Eller Gelecege Nefes Oldu (4)

Karamanda Genc Eller Gelecege Nefes Oldu (3)

Karamanda Genc Eller Gelecege Nefes Oldu (2)

Kaynak: BÜLTEN