• 27 Mayıs 2024 tarihinde, saat 10:30 ile 12:00 arasında Karaman Merkez’de Alaçatı Köyü ve Alaçatı KümeEvleri, Göztepe Köyü ve Göztepe KümeEvleri, Pirireis Mahallesi'nde CANHASAN Yolu Sokak, Ereğli Caddesi, Eski Canhasan Yolu, YEŞİL TREN Yolu Boyu KümeEvleri, 1422 Sokak, 1440 Sokak, 1492 Sokak ve 1496 Sokak'ta elektrik kesintisi yaşanacaktır.
  • Aynı gün, saat 15:00 ile 18:00 arasında Karaman Yarancı’da Ambar Köyü ve Ambar KümeEvleri'nde elektrik kesintisi yapılacaktır.
  • 28 Mayıs 2024 tarihinde ise, saat 10:30 ile 12:30 arasında Karaman Merkez’de Akçaşehir Beldesi Fatih Mahallesi'nde Akçaşehir Caddesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi, Zahran Caddesi ve 1. Sokak'ta, Akçaşehir Beldesi Gazi Mahallesi'nde İhsaniye Caddesi, Karabacak Sokak, Petrol Sokak ve Ramazan Küçük Caddesi'nde elektrik kesintisi olacaktır.

İl Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi İl Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Kesintiler, özel elektrik mühendislik çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecektir.

Sayın Müşterilerimiz, elektrikle çalışan cihazlarınızı devreden çıkartmanız, yapılacak çalışmaların belirtilen saatten önce bitmesi halinde anında enerji verileceği ve jeneratör kullanan müşterilerimizin Elektrik Dağıtım Şirketimizle iletişime geçmeleri önemle rica olunur.

Bu kesintilerden etkilenebilecek bölgelerde yaşayanların belirtilen saat aralıklarına dikkat etmeleri önemlidir.

Kaynak: HATİCE KARACA