Karaman’da üretimin 12 ay devam ettiğini belirten Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, “Ülkemizi besleyen, gıda ihtiyacını karşılayan ovalardan birisi olan Karaman’ımızda, meyve ve bitkisel ürün desenleri ile ülkemiz ekonomisine üretim yaparak katma değer sağlamaya devam ediyoruz. "

Karaman Ulkemiz Ekonomisine Katma Deger Sagliyor1

Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 25 Temmuz 2024 Perşembe Gümüş Ne Kadar? Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 25 Temmuz 2024 Perşembe Gümüş Ne Kadar?

"Bir taraftan mikro klima özelliği olan Göksu Havzası’nda açıkta üretilen domates, salatalık, biber ve kabağın hasadı 15 Mayıs’tan itibaren başladı. Diğer tarafta yeni fideler toprakla buluşmaya devam ediyor. Tecrübeli üretici, ülkenin kaderini elinde tutan lider gibidir. Çiftçilerimizin değerini bilmemiz gerekiyor. Üretimin her aşamasında çiftçimize destek olmak, sorunlarını dinlemek için sahadayız."

Karaman Ulkemiz Ekonomisine Katma Deger Sagliyor2

"Kadim tecrübe ve bilgi birikimi... Elleri nasırlı üreticilerimiz... Tarlada, bağda, bahçede çalışan, emek sarf eden çiftçilerimizi ziyaret ediyor, hatırlarını sorup, emek verdikleri ürünlerini tohumdan hasada kadar takip etmeye aralıksız olarak devam ediyoruz. Allah bereketli ürünler nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL