Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanan Özgür Reha Alıcı’nın hakemliğini, Uğur Önay’ın 1. yardımcı hkemliğini, Ferhat Çalar’ın 2. yardımcı hakemliğini ve Ömer Kocabey’in dördüncü hakemliği yaptığı müsabakada Karaman Futbol Kulübü sahaya Hayrullah, Onur Taha, Mete, Furkan, Anıl, Erdem, Yılmaz, Ömer , İbrahim, Ahmet, Oktay ile çıkarken Kastamonuspor sahaya Abdullah, Ramazan, Yalçın, Oğuz, Mustafa Berkan, Umut, Ali, Yiğitali, İlyas Kubilay, Yusuf, Okan ile çıktı.

Maçın ilk yarısında 14. dakikada İbrahim Can Köse’nin penaltı atışıyla Karaman FK skoru 0-1 yaptı ve daha sonra Oktay Balcı’nın 18. dakikada attığı golle skor 0-2 oldu.

Karaman Fk Mücadeleden Puansız Ayrıldı3

Ev sahibi Kastamonuspor’dan 42. dakikada Okan Eken attığı gol ile skoru 1-2 yaptı. İkinci yarıda 57. dakikada Kastamonuspor oyuncusu Yusuf Türk’ün attığı gol ile skor 2-2 oldu ve Kastamonuspor beraberliği yakaladı.

Kastamonuspor 63. dakikada Yusuf Türk’ün ikinci golüyle skor 3-2 oldu. Karaman Futbol Kulübü Kastamonuspor’un kendi evinde yapılan müsabakada 3-2 mağlup oldu.

Müsabakada Karaman FK’dan Yılmaz, Erdem, Oktay, Mete sarı kart alırken Kastamonuspor’dan Yalçın, Abdulaziz, Ali Akkuş sarı kart alan isimler oldu.

Karaman Fk Mücadeleden Puansız Ayrıldı2

Kaynak: Eda Şahintürk