Ticaret Bakanlığı, 2024 Kooperatiflerin Destek Programı (KOOP-DES) projesi kapsamında Karaman’da hibe desteği almaya hak kazanan İlimiz Ermenek İlçesinde 05.04.2024 tarihinde ilk kadın girişimi olarak kurulan “Yedi Çiçek Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi” ile protokol imza töreni Ticaret İl Müdürü Adem ÖZCAN ve Kooperatifin yönetim kurulu üyeleri arasında gerçekleştirildi. 

Ticaret Bakanlığı, 2024 Kooperatiflerin Destek Programı (KOOP-DES) projesi kapsamında Karaman’da hibe desteği almaya hak kazanan İlimiz Ermenek İlçesinde 05.04.2024 tarihinde ilk kadın girişimi olarak kurulan “Yedi Çiçek Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi” ile protokol imza töreni Ticaret İl Müdürü Adem ÖZCAN ve Kooperatifin yönetim kurulu üyeleri arasında gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında ise KOOP-DES kapsamında 193.003,30 TL hibe desteği almaya hak kazanan kadın kooperatifimiz ile hibe sözleşmesi imzalandı.

Kablo Hırsızları Çiftçiyi İsyan Ettirdi Kablo Hırsızları Çiftçiyi İsyan Ettirdi

İl Müdürü Adem ÖZCAN, Kooperatif Yönetim Kurulu ve Kurucu Ortaklarına girişimcilik adına sergiledikleri bu tavırdan dolayı teşekkür ederken kooperatifin ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: RAMAZAN RÜZGAR YEL