İsmail Hacıoğlu’nun annesinin ölümü sevenlerini yasa boğdu. İsmail Hacıoğlu’nun annesinin vefatının ardından İsmail Hacıoğlu hayatı sevenleri ve hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. İsmail Hacıoğlu Kaç Kez Evlendi? Sorusu arama motorlarında üst sıralara çıktı. Peki İsmail Hacıoğlu Kaç Kez Evlendi? İşte detaylar….

İsmail Hacıoğlu ve eski eşi Duygu Kaya Kumarki'den dudak dudağa poz - Elips  Haber

İsmail Hacıoğlu Kimdir ?

İsmail Hacıoğlu, 30 Kasım 1985 yılında doğmuştur. Oyunculuğa ilkokul 5. sınıfta piyeslerde rol alarak adım atmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne kaydolmuş, ancak okulu birinci sınıfta bırakmıştır. İsmail Hacıoğlu, 2003 yılında çekilen "Karşılaşma" filmiyle 40. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "Umut Veren Genç Oyuncu Ödülü"nü kazanam Hacıoğlu, 2010 yılında ise "Çakal" filmindeki performansıyla 16. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü almıştır.

Ismail Hacioglu Nasil Unlu Oldu Ismail Hacioglu Kimdir2

Ruhi Çenet Kimdir? Ruhi Çenet Evli mi? Ruhi Çenet Kimdir? Ruhi Çenet Evli mi?

İsmail Hacıoğlu Kaç Kez Evlendi?

İsmail Hacıoğlu ilk evliliğini ünlü oyuncu Vildan Atasever ile 2010 ile 2015 yılları arasında yaptı. Ünlü çift neden boşandı sorusuna karşılık Vildan Atasever’in avukatı şu açıklamalarda bulundu:

"Müvekkilim Vildan Atasever, 21.01.2015 tarihinde eşi İsmail Hacıoğlu'ndan şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini beyan etti. Taraflar 4,5 yıldır devam eden evliliklerini anlaşarak, sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmışlardır.

2016 yılında tekrardan dünya evine giren İsmail Hacıoğlu 2020 yılında sette tanıştığı bir kadınla ihanet ettiği iddası ile Duygu Kumarki ile yollarını ayırdı.

 Ismailhaciogluofficial 1711455995916

 

Kaynak: R. Rüzgar Yel