Ekranların sevilen dizisi Gaddar gündemden düşmemeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak gibi ünlü isimlerin rol aldığı Gaddar dizisi kadrosuna İbrahim Çelikkol Korkut karateriyle dahil oldu. İbrahim Çelikkol hayranları arama motorlarında İbrahim Çelikkol Gaddar’da konuk oyuncu mu? Sorusuna cevap aramakta. Peki İbrahim Çelikkol kimdir? motorlarında İbrahim Çelikkol Gaddar’da konuk oyuncu mu?  Sorularının detayları haberimizde…

İbrahim Çelikkol Kimdir?

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982'de İzmit'te doğmuş, Türk dizi ve sinema oyuncusu ve eski modeldir. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce profesyonel modellik yapan Çelikkol, aynı zamanda basketbol liginde oynadı ve genç millî takımda yer aldı. Basketbolu bıraktıktan sonra oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Ibrahim Celikkol Gaddarda Konuk Oyuncu Mu (2)

Deniz Akkaya Efe Önbilgin Neden Ayrıldı? Deniz Akkaya Efe Önbilgin Neden Ayrıldı?

 Kariyerinin Dönüm Noktası

İbrahim Çelikkol'un hayatında dönüm noktası, Osman Sınav ile tanışması oldu. 2008 yılında Show TV'de yayımlanan "Pars: Narkoterör" dizisinde "Başkomiser Şamil Baturay" rolünü üstlenerek oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra "M.A.T.", "Karadağlar" ve "Keskin Bıçak" gibi dizilerde rol aldı.

Ibrahim Celikkol Gaddarda Konuk Oyuncu Mu (3)

 Önemli Projeler

2011-2012 yılları arasında Star TV'de yayımlanan "İffet" dizisinde başrolde "Cemil" karakterini canlandırdı. 16 Şubat 2012'de vizyona giren "Fetih 1453" filminde Ulubatlı Hasan rolüyle sinemaseverlerin karşısına çıktı. 2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan "Merhamet" dizisinde Fırat Kazan karakterine hayat verdi.

 2014 yılında Star TV'de yayımlanan "Reaksiyon" dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini canlandırdı ve bu rol için gerçek bordo bereli astsubaylardan özel eğitim aldı. 2016 yılında FOX'ta yayımlanan "Kördüğüm" dizisinde Ali Nejat karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 2018-2022 yılları arasında atv'de yayımlanan "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterini canlandırdı.

 Kişisel Hayatı

İbrahim Çelikkol'un annesi Selanik göçmeni, babası ise Arap kökenlidir. Oyunculuk kariyerindeki başarıları ve farklı projelerdeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Ibrahim Celikkol Gaddarda Konuk Oyuncu Mu (4)

İbrahim Çelikkol Gaddar’da Konuk Oyuncu mu?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ın yer aldığı Ay Yapım'ın sevilen dizisi "Gaddar"ın oyuncu kadrosuna beraber İbrahim Çelikkol Konuk oyuncu olarak dahil olacak. İbrahim Çelikkol dizide Zakkum Kardeşlerden Korkut karakterini canlandırıyor. İbrahim Çelikkol’un Gaddar dizisinde kaç bölüm oynayacağına dair net bir bilgiye ulaşılmamıştır.

Kaynak: R. Rüzgar Yel